Arbeidsmediation

Hoewel arbeidsrelaties verzakelijken hebben werkgevers nog altijd een sterk belang om hun bedrijf als een excellente werkomgeving te presenteren.
Belangrijk hierbij is dat investeringen in mensen ook renderen en dat conflicten in een vroegtijdig stadium en vertrouwelijk behandeld worden.

Bij gebleken succes van mediation heeft dit positieve uitstralingseffecten. Daarnaast lijdt de oplossing van een conflict, binnen de organisatie of met externe partijen tot kostenbeheersing en beperking van productieverlies.

Arbeidsmediation is veelal een goede, snelle en effectieve manier van conflictoplossing en voorkomt de gang naar de rechter.

Zicht Coaching Mediation is ervan overtuigd dat voor vrijwel ieder zakelijk en/of arbeidsconflict er een voor partijen aanvaardbare oplossing is.

Neem voor meer informatie contact met ons op:

Zicht Mediation

Coaching

Patronen die we al vroeg in ons leven hebben ontwikkeld kunnen zich op een gegeven moment tegen ons keren. In plaats van ons te dienen, werken ze beperkend. Ze kosten energie in plaats van dat ze ons vooruitgang opleveren. Er komt een moment waarop het niet meer goed voelt, een moment waarop je wilt kiezen voor het loslaten van het oude patroon.

Zicht Coaching en Mediation werkt conform het reglement en de gedragsregels van het MfN. De beroepsregels zijn een waarborg voor kwaliteit. Ook werken we samen met Regiomediation.

SCHIP-aanpak

De SCHIP-aanpak is een postrelationeel rouwtraject dat de ex-partners samen doorlopen, waarin aandacht is voor datgene dat de ex-partners hebben verloren, elkaars kwetsuren en het geschonden vertrouwen met als uiteindelijk doel de ex-partners opnieuw met elkaar te verbinden als partners in ouderschap.