Contact

Ben je geïnspireerd geraakt? Dan nodigen wij je uit om telefonisch contact op te nemen of onderstaand formulier op te sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Het is mogelijk om op locatie coachgesprekken te voeren. Onze coach- en mediationactiviteiten vinden plaats in Westervoort.

Liemersallee 1
6931 KH Westervoort

+ 31 6 111 615 38 (Marcel)
+ 31 6 445 951 82 (Margot)

info@zichtcm.nl

KvK nummer: 67996841

Coaching

Patronen die we al vroeg in ons leven hebben ontwikkeld kunnen zich op een gegeven moment tegen ons keren. In plaats van ons te dienen, werken ze beperkend. Ze kosten energie in plaats van dat ze ons vooruitgang opleveren. Er komt een moment waarop het niet meer goed voelt, een moment waarop je wilt kiezen voor het loslaten van het oude patroon.

Mediation

Mediation gaat uit van uw eigen keuzes en beslissingen. Het is een manier van conflicthantering waarbij geprobeerd wordt voor beide partijen een acceptabele oplossing te vinden. Onder begeleiding van Zicht als professioneel mediator wordt het conflict bespreekbaar gemaakt.

SCHIP-aanpak

De SCHIP-aanpak is een postrelationeel rouwtraject dat de ex-partners samen doorlopen, waarin aandacht is voor datgene dat de ex-partners hebben verloren, elkaars kwetsuren en het geschonden vertrouwen met als uiteindelijk doel de ex-partners opnieuw met elkaar te verbinden als partners in ouderschap.