Ritsen of Splitsen

Elke relatie kent zijn ups and downs, dat weten we allemaal. Maar ontstaat er de laatste tijd steeds meer twijfel of het samen nog wel werkt, of er nog toekomst in zit?

 

 • We hebben geen plezier meer samen
 • Er is geen aantrekkingskracht meer
 • Communicatie is ver beneden peil
 • We delen niets meer met elkaar
 • We begrijpen elkaar niet meer
 • Je bent niet graag thuis
 • De genegenheid is weg
 • Je ergert je aan elkaar
 • Het is ieder voor zich
 • De liefde lijkt over
 • Er is veel ruzie

Allemaal redenen om het samen niet meer te willen, er is geen behoefte meer om er energie in te steken.
Maar scheiden is een grote stap en zo definitief.
Hebben jullie samen kinderen dan kan dit ook een reden zijn om niet gelijk aan een scheiding te denken.

Wij van Zicht Coaching | Mediation bieden de mogelijkheid aan om samen te onderzoeken wat er nog wel tussen jullie is, voordat je definitief een beslissing neemt.

Wij zien vaak de twijfels, zowel bij mediation als bij relatietherapie. Daarom voegen wij deze diensten samen om te kijken naar de relatie, voor in het nu en in de toekomst.

Inzicht geeft immers uitzicht.

Wij bieden 4 sessies aan (in 1 maand) om te onderzoeken of het ritsen of splitsen wordt.

Jullie hebben een gesprek met een MfN mediator om te kijken wat de consequenties van het splitsen zijn. Er vinden gesprekken met een relatiecoach plaats die met jullie gaat kijken wat er samen nog is, wat jullie missen en wat er in de toekomst anders zou kunnen.

We hopen uiteraard dat jullie na het volgen van deze sessies het helder hebben hoe jullie de toekomst ingaan.

Deze Ritsen of Splitsen sessies zijn te volgen voor € 495,00 exclusief btw.
Elke sessie heeft een duur van 75 minuten.

Wij kijken graag met je mee en geven inzicht waar nodig is.

Zicht Mediation

Zicht Coaching

”Ik heb eind 2009 een aantal coachings- gesprekken met Marcel gevoerd die met name betrekking hebben op wat ik als manager binnen mijn organisatie ervaar.

Marcel is een uitermate rustige en doortastende coach die door zijn eigen ervaring goed weet wat er speelt binnen een groot bedrijf. Dat is een voordeel, kunnen sparren met iemand die weet wat er speelt en waar de gevoeligheden liggen. Hij geeft praktische tips en handvatten waar ik absoluut wat aan heb.

Na een aantal gesprekken ben ik overtuigd van zijn meerwaarde als coach voor mij. Het is zinvol om ‘buiten de lijnen’ te kunnen sparren met iemand die daar werkelijk oog en aandacht voor heeft.”

Stiefplan-coach

StiefenCo biedt een samengesteld gezin hulp door krachtige en heldere adviezen, oplossingen en schept orde in de emotionele en opvoedkundige chaos die er ook kan zijn. Ik kan met u een Stiefplan opstellen of zaken bespreken over uw nieuwe situatie of de problemen waar u tegenaan loopt binnen het nieuwe samengestelde gezin.

Mediation

Mediation gaat uit van uw eigen keuzes en beslissingen. Het is een manier van conflicthantering waarbij geprobeerd wordt voor beide partijen een acceptabele oplossing te vinden. Onder begeleiding van Zicht als professioneel mediator wordt het conflict bespreekbaar gemaakt.

SCHIP-aanpak

De SCHIP-aanpak is een postrelationeel rouwtraject dat de ex-partners samen doorlopen, waarin aandacht is voor datgene dat de ex-partners hebben verloren, elkaars kwetsuren en het geschonden vertrouwen met als uiteindelijk doel de ex-partners opnieuw met elkaar te verbinden als partners in ouderschap.