Beweging …

Beweging….

Dagelijks komen er mensen in de praktijk die graag beweging willen in de dingen waar ze mee worstelen in hun leven. Ze komen bij ons om inzichten te krijgen in hun gewoonten, vastgeroeste patronen of denkwijze die hen niet meer helpt. 

Samen met de client(en) kijken we waar ze op vastlopen en wat zou kunnen helpen om beweging te creëren. Bijvoorbeeld door je principes opzij te zetten en wel in gesprek te gaan met degene die je op dit moment liever negeert, om toch een andere job/ studie op te pakken om je toekomst te veranderen. 
Mogen helpen in dit proces is mooi, vooral als je groei en beweging ziet ontstaan. 

Maar er zijn ook cliënten die ons komen en wel verandering willen in hun leven maar daar zelf niets voor willen doen. De verandering moet dan van de omgeving komen. Helaas werkt dat niet zo en kunnen we daar als coach niets mee. 
Niet naar jezelf willen kijken gaat niet de gewenste verandering brengen. We kunnen mensen niet veranderen we hebben alleen invloed op ons eigen gedrag. 
Je hebt altijd een keus of je accepteert hoe iets is of je neemt de verantwoordelijkheid om iets aan de situatie te veranderen. Maar dan zul je wel zelf in beweging moeten komen. 

Kunnen we jouw helpen om in beweging te komen?
Zicht Coaching | Mediation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.