De deuren gaan weer op slot …

Daar gaan we weer, een hele lijst kregen we weer om de oren met allemaal beperkingen. 
Niemand vindt het leuk om dit te verkondigen en op te leggen, niemand van ons vindt het leuk om zich eraan te houden. 
Maar het moet het kan niet anders. 

Met elkaar voor elkaar 
Gelukkig is er geen avondklok afgekondigd. Die beperking vond ik heftig, dat je letterlijk en figuurlijk s’avonds niet meer de deur uit mag. Ik weet we hebben het maanden niet gekund, maar dat zou nu helemaal wel de genadeklap zijn geweest. 

Pffff we gaan ons er weer aan houden, we kunnen niet anders en daarnaast zoveel mogelijk een frisse neus halen om toch nog te voelen dat we niet helemaal opgesloten zijn. We w88 maar weer af of het na 14 januari allemaal weer kan. 

Ik vind het verschrikkelijk voor de ondernemers die de winkels nog vol met kerstspullen hebben liggen, mooie kerstkleding en delicatessen, zij snakten zo naar een normale verkoop en hadden de winkels zo mooi versierd. En dan de eetgelegenheden die weer open waren en ons zo graag weer van een hapje en drankje hadden voorzien. 

Helaas worden we weer teruggeworpen op een kleine wereld, op onszelf en op alle maatregelen. Heel veel sterkte allemaal, ik merk dat het ons steeds minder makkelijk afgaat, we zullen elkaar nog veel nodig hebben de aankomende tijd. Hoop dat we elkaar snel weer kunnen treffen buiten de deur…. 

Margot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.