Dit smaakt naar meer…….

Vol trots hebben wij op 22 Februari jl na veel schrijven, fotograferen en bedenken ons boek met de titel ‘Zicht’ uitgegeven.

Een bijzondere gewaarwording om een langgekoesterde wens nu uit te zien komen. 

Nu is het er, een boek dat met veel zorg en aandacht is gemaakt. Natuurlijk zijn wij er enorm blij mee en krijgen we er hele mooie en lovende reacties op.

Meer dan 30 verhalen, herkenbaar omdat mensen die uit ons verleden kennen of misschien ook zelf hebben meegemaakt. De zelfgemaakte foto’s, met zorg uitgezocht bij elk verhaal. Het is vreemd maar ook mooi om een foto en een verhaal van jouw vader, die al meer dan 50 jaar overleden is, te zien staan in een boek.

Al met al was het geweldig om te doen en het smaakt zeker naar meer. Met name ook omdat we nog veel verhalen hebben en wekelijks nog nieuwe schrijven.

Binnenkort ga ik een workshop volgen om verder geïnspireerd te raken over het schrijven, de mogelijkheden en de impact die zo’n blog heeft of kan hebben. Schrijven is zo leuk en fijn om te doen. Het ordent je gedachten en het zet jezelf en anderen na het lezen ervan aan het denken of anders gezegd het laat je dichter bij je gevoelens komen. Iedereen ervaart het weer anders en dit is ook niet in een algemeen stuk te vatten. Dit kreeg ik ook terug van een vriendin die van ons het boek heeft ontvangen. Een stuk van drie kantjes heeft ze geschreven over gevoelens welke we zo terug laten komen in ons boek. Voor een ieder is het weer anders omdat we onze eigen gevoelswereld en ervaringen hebben die vaak niet in woorden uit te leggen valt. En zeker niet uit te drukken is in goed of fout.

Ik hoop dat eenieder zijn of haar eigen gedachten en gevoelens bij iets of iemand mag hebben zonder dat dit veroordeeld wordt door anderen.

De aandacht voor het boek is enorm, de recensies mooi en verrassend en wie weet komt er een vervolg. Bedankt voor het delen en waarderen, wij genieten nog even verder van hetgeen we met zoveel plezier gemaakt hebben.

Margot

NB. Wil je dit boek ook graag hebben? Het kost 17,95 excl verzendkosten. Stuur een mail naar avvenire@live.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.