lente…..

 

Ja het is weer zover het is lente, we zijn weer in een ander seizoen beland. Ik denk dat dit voor velen een beter gevoel geeft dan de sombere winter die we weer achter ons laten.

Alles staat weer mooi in de knop, en de winterjas wordt misschien al weer vervangen door een tussenjas. De shawls en handschoenen verdwijnen voorzichtig in een kast of doos. De fiets wordt weer wat vaker gepakt en we pakken, als we een tuin hebben, de snoeischaar weer in de hand. Er is geen enkel ander seizoen dat ons weer zo in beweging brengt als de lente.

Ik verheug me al weer op de terrasjes waar we straks weer op kunnen plaatsnemen, de dartelende lammetjes in de wei, de ramen en deuren van het huis die weer vaker open staan en het geroezemoes van mensen die lekker bezig zijn in de tuin. Ja ik word er vrolijk van en schrijf er net als vorige jaren een blog over omdat ik er weer zo van geniet. We vinden het allemaal heel erg gewoon dat het weer lente wordt en dat is het natuurlijk ook. Het is iets waar we elk jaar naar uitkijken en we krijgen het zomaar cadeau van moeder natuur. Wens jullie allemaal een vrolijke, gezellige en zonnige LENTE….
Margot Nollet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.