Wij gaan gewoon door….

Terwijl iedereen lekker vrij heeft, de koffers aan het pakken is of misschien wel fijn op het strand ligt, gaan wij gewoon door. Juist in de vakantie wanneer de mensen weer echt 2 of 3 weken met elkaar doorbrengen, ontstaan soms ook weer de nodige irritaties. De mensen hebben hoge verwachtingen van de vakantie. Iedereen is het hele jaar erg druk geweest en er is nauwelijks tijd en aandacht voor elkaar geweest en dan merkt men dat men elkaar niets meer te vertellen heeft of dat de interesses wel heel erg uiteen liggen. Ja de vakantie voor velen de test of het nog wel goed zit samen en voor anderen heerlijke weken omdat er weer echt aandacht is voor het gezin en men niets liever doet dan samen de ontdekking van de vakantie aan te gaan.

Helaas merken wij dat juist in deze periode de meest ingrijpende beslissingen genomen worden om uit elkaar te gaan en daarom blijven wij paraat. Voor al uw vragen over persoonlijke ontwikkeling, nijpende situaties op uw werk, relatietherapie of vragen omtrent een voorgenomen scheiding. Wij zijn er, juist nu, nu vele mensen worstelen met vragen en hun bedenkingen.

Mocht u in de situatie zijn of komen, schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Vaak kunnen we door een gesprek of door samen te kijken naar de situatie een hulp zijn bij de belangrijke beslissingen in uw leven.

Natuurlijk wensen wij u een fijne vakantie toe met rust en gezelligheid en juist geen ellende en gedoe. Maar voor het geval dat…. weet ons te vinden.

Margot Nollet – Avvenire Coaching en Mediation

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.