Duwtje in de rug …..

Langzaamaan komt iedereen weer terug van de welverdiende vakantie. Back to the real life. 

Afgelopen tijd toch weer tegen de dingen aangelopen waar je al langer mee loopt? Dan is het nu misschien toch wel slim om hier mee aan de gang gaan, zodat je dingen opruimt en het niet nog een lange periode in je leven met je meedraagt.

* Moeite om weer naar het werk te gaan omdat er nog steeds een conflict loopt waar je maar niet uitkomt? Overweeg de stap om arbeidsmediation in te zetten.

* Loop je in het dagelijkse leven constant tegen dezelfde lastige dingen aan? Kies voor een coachtraject om je persoonlijke ik eens onder de loep te nemen, om voor eens en voor altijd een andere route te kiezen dan voorheen waardoor het leven makkelijker wordt. 

* Is het in de vakantie wel erg duidelijk geworden dat je relatie niet meer dat is wat het was en zijn jullie beide bereid om hieraan te werken? Neem samen de beslissing om het aan te pakken en kies voor relatietherapie

*Zijn jullie na lang wikken en wegen deze vakantie er beide van overtuigd dat jullie samen op weg willen naar een toekomst apart, maar wel op een rustige en goede wijze deze stap willen zetten? Kom geheel vrijblijvend langs voor een intake zodat wij samen via mediation dit kunnen realiseren.

*Op vakantie geweest met het nieuwe gezin en toch tegen de nodige dingen aangelopen wat irritatie gaf of spanning waardoor de vakantie niet was wat je voor ogen had? Neem de stap en kijk samen met iemand die de deskundigheid heeft om u te begeleiden bij het Stiefgezin. Waardoor het weer fijn wordt om met elkaar op pad te gaan. @Stiefenco 

Heb je vragen of we jou ook kunnen helpen of ben je op zoek naar informatie hierover, mail  naar avvenire@live.nl. We zullen uw mail beantwoorden en de info verstrekken waar u mee verder kunt. Geeft u de voorkeur aan een intakegesprek, mail ons.

Margot Nollet – Marcel Hondeveld – Avvenire Coaching en Mediation Westervoort

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.