Avvenire verjaart ….

AVVENIRE  verjaart vandaag  en bestaat op de kop af 9 jaar.

TROTS zijn we dat we staan waar we nu staan en we hopen nog vele jaren door te mogen gaan met dit mooie bedrijf en nog meer te groeien in hetgeen we met zoveel passie en plezier  doen.

Het bedrijf dat we hebben opgebouwd vanaf de “eerste steen”

Met de nodige diploma’s op zak ontstond het idee om echt iets voor onszelf te beginnen.  We zijn onze plannen uit gaan werken met het doel  er echt voor te gaan. Het zelfstandig ondernemerschap.  We hebben een naam gekozen, zijn teksten gaan schrijven, foto’s erbij gezocht en een website gebouwd. En wat gebeurde er? De eerste coachklant en andere opdrachten dienden zich aan. Toen we merkten dat we echt wat voor anderen konden betekenen  hebben we het professioneler aangepakt en hebben we een site door een vormgever laten bouwen. O wat was dat geweldig toen deze uiteindelijk klaar was met al onze wensen en teksten die bij ons pasten. 

De Italiaanse naam Avvenire staat voor toekomst. Dat is wat onze diensten de mensen geven, een andere toekomst. Dit kan zijn door een coachtraject,  mediation of  begeleiding van het Stiefgezin @stiefenco.nl.  En waarom nu een italiaanse naam? Dat is omdat we beide heel veel hebben met het mooie Italie. Ook zit er in de naam nog een persoonlijke betekenis.  In de  naam Avvenire zitten 2 V’s. Deze hebben we 2 verschillende kleuren gegeven, beige kleur (aarde)  en de ander in de blauwe kleur (hemels blauw). Dit behoeft wat uitleg. Marcel is geboren als tweeling echter is zijn zusje niet meer in ons midden maar wilde we haar wel graag terug laten komen in ons bedrijf. De 2 V’s in de verschillende kleuren staan symbool voor Marcel en zijn zusje. Fijn dat we dat hebben kunnen doen.

Verder zijn we druk aan het bouwen met het bedrijf. Vorige week een mooi gesprek gehad bij de Gemeente Westervoort/ Duiven om te kijken of onze diensten passen bij het Goed voor elkaar team. We hopen dat we in de toekomst een spreekuur kunnen gaan houden zodat we onze diensten kunnen inzetten waar het nodig is.  Als er vragen zijn over familie-mediation, arbeids-mediation, persoonljke groei of het leven in een Stiefgezin dat we deze dan kunnen beantwoorden tijdens het spreekuur. 

Super TROST zijn we ook op het boek ZICHT welke wij in Maart 2018 hebben uitgegeven. Het boek met, bijna allemaal, zelfgemaakte foto’s, geschreven blogs die gaan over het leven, dingen die we zelf hebben doorleefd of wat we tegenkomen in de maatschappij. Inmiddels ligt ons boek bij de Bruna in Westervoort en hebben vele mensen hem al in hun bezit. 

De afgelopen 9 jaar waren erg leerzaam, vol met nieuwe inzichten  en we hebben mooie trajecten doorlopen met de mensen die we mochten begeleiden. Wij gaan door en proberen onze kennis en diensten nog meer uit te breiden. Kwaliteit is wat we willen leveren.

We blijven bouwen aan ons mooie bedrijf Avvenire. 

Bedankt voor het gestelde vertrouwen  de afgelopen negen jaar! 

Margot Nollet en Marcel Hondeveld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.