Recht in de ogen …

We kijken het einde van het jaar recht in de ogen…

Nog 2 dagen en dan zitten we alweer in 2022. We kijken nog even terug naar het afgelopen jaar. Het was een raar jaar van lockdown, weer voor een gedeelte terug naar het normale leven en aan het einde van het jaar weer helemaal terug naar af en wederom in de lockdown. 


Ik, Margot ben blij dat ik nog even helemaal eruit ben geweest en de zon heb opgezocht toen het weer kon. Uiteraard met de nodige beperkingen maar toch. 
Qua opleidingen was het een effectief jaar, veel online kunnen volgen wat ook wel zijn voordelen heeft. In november van dit jaar hebben wij, Zicht Coaching I Mediation de stoute schoenen aangetrokken en hebben we Regiomediation overgenomen. Wij zijn er blij mee en inmiddels hebben we al veel stappen gezet voor een succesvol 2022. 

Terugkijkend weten we wat anders had gemoeten, dat nemen we mee om van te leren. Dat wat goed ging daar kunnen we tevreden en trots op zijn. 
We gaan weer een nieuw jaar in met nieuwe kansen, keuzes en het voornemen om goed voor onszelf en anderen te zorgen. Als dat al lukt, dan zijn we op de goede weg. 
Wij kijken er naar uit, ik hoop jullie ook. Voor iedereen een goed en mooi jaar, met minder stress en meer geluk. 
Maak in 2022 de keuzes die bij jou passen! 🥂

Marcel en Margot Zicht Coaching | Mediation Regiomediation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.