In een nieuw jasje

versleten jas

5 jaar geleden zijn we stapje voor stapje begonnen met Avvenire. Destijds was het coaching en counselling. Tijdens onze opleiding werden de eerste trajecten gelopen met oefencliënten die ook ons hielpen om ervaring op te doen. Zichtbaarheid van ons bedrijf werd gevraagd en de eerste voorzichtige pogingen werden gedaan met een website. Veel energie werd hierin gelegd en door creativiteit ontstond de eerste opzet. Dit mocht niet veel kosten maar we waren “social”.

Door actief met coachen bezig te zijn werd onze nieuwsgierigheid verder aangewakkerd en het smaakte naar meer. Vervolgopleidingen werden gevolgd en meer cliënten dienden zich aan. Al wandelend deden de cliënten hun verhaal en werd de natuur vaak als metafoor gebruikt. Vele kilometers hebben we achter ons gelaten inmiddels waarin vele gesprekken zijn gevoerd.

Als startende ondernemers realiseerden we ons dat starten in een economische crisis veel vraagt van je. Dat we regelmatig hebben gedacht, als het niet beter wordt dan dit, dan moeten we misschien wel stoppen. En toch kregen we dan weer vertrouwen van nieuwe cliënten en hielden we ook vooral vertrouwen in onszelf.

trust

Naast coaching werd er nagedacht over aanvullende dienstverlening, ook om minder kwetsbaar te zijn. We kwamen uit bij mediation. Alle benodigde opleidingen werden gevolgd en ook aanvullende modules en workshops werden gevolgd met als resultaat de titel van MfN-Registermediator. Het begeleiden bij conflicten, of het nou op zakelijk gebied ligt of in de privésfeer. Het accent ligt hierin momenteel vooral bij scheidingsbemiddeling. Het proces van ontvlechten begeleiden met als belangrijkste inzet rust, kennis en empathie.

Op dit moment werken we nog vanuit huis en voeren de gesprekken bij de cliënten thuis als dit wenselijk is. Dit betekent wel dat na de gesprekken dan alles nog thuis uitgewerkt moet worden. Nu, na veel coach- en mediationgesprekken zijn we op een punt aangekomen dat we onze volgende stap willen zetten. We trekken een nieuwe jas aan! We hebben gewikt en gewogen en ons besluit staat vast.

Alsof het zo moest zijn kwam er een prachtige (zicht)locatie vrij in Westervoort. Prachtig voor ons en ideaal voor onze cliënten. Top gewoon! We zijn nu druk aan het shoppen voor de inrichting van ons kantoor en we zijn zeer enthousiast over hetgeen we tot nu toe hebben weten te bemachtigen.

Per 1 Januari 2016 gaat het gebeuren en betrekken we onze nieuwe locatie. Trots en gretig zijn we. Nieuwsgierig ook hoe het gaat uitpakken en hoe onze cliënten het zullen ervaren. Uiteindelijk hebben doorzettingsvermogen en vasthoudendheid geleid tot het verwezenlijken van onze DROOM. We zien uit naar een mooi en succesvol 2016 waarin we weer veel mensen mogen begeleiden.

de Factor

Ons nieuwe adres is per 1 Januari 2016: Liemersallee 1 Westervoort.

Welke droom ga jij verwezenlijken in 2016……..

Margot Nollet & Marcel Hondeveld Avvenire Coaching en Mediation

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.