Inspirerende dag

img_1694

Gisteren een mooi seminar bezocht van Bart van den Belt van de Zakelijke Succes Academy. Een inspirerende dag en wat een informatie en tips komen er op je af. Voor mij was het even aftasten wat dit seminar zou brengen en geheel zonder verwachting ben ik er dan ook ingestapt. Allemaal ondernemers die, net als ik, met de nodige vragen rondliepen hadden zich verzameld in het Carlton Hotel in Maarssen. Vandaag zou het thema “Lanceer je bedrijf” aan bod komen. Mooi om te zien dat, nog voordat je de zaal binnengaat, mensen al beginnen met netwerken en benieuwd zijn waarom jij hier komt.

images

Strikt om 09.30 uur werden we welkom geheten door Bart. Een jonge ondernemer (van oorsprong goochelaar) die bruist van energie en vol enthousiasme begint te vertellen wat we deze dag allemaal kunnen verwachten. En hij heeft dit meer dan waargemaakt! Alles kwam aan bod:

  • Je hebt een plan nodig
  • De definitie van zakelijk succes
  • Zichtbaarheid
  • Persoonlijk leiderschap
  • Toegevoegde waarde
  • Marktpropositie
  • Online Marketing

Met diverse voorbeelden, vragen en oefeningen met andere ondernemers werd mij en waarschijnlijk ook anderen duidelijk wat er voor nodig is om een succesvolle onderneming te starten, te hebben of te behouden. Deze inspirerende dag heeft mij aan het denken gezet en wat Bart ook steeds weer liet doorschemeren; Een plan is mooi, een seminar volgen ook maar voer vooral uit. Laat het niet alleen bij voornemens maar ga aan de slag en wees je bewust van wat je nog laat liggen en wat zeker nog toegevoegde waarde heeft voor je bedrijf. Ga deze ingeslagen weg op en kies! Maak een keuze en verkoop jezelf. Want dat is wat klanten doen, ze kopen de dienstverlener en niet de dienst.

naamloos1

Met al deze informatie en het boek “Lanceer je bedrijf” van Bart ben ik weer naar huis gereden, helemaal onder de indruk en vol met goede ideeën om te gaan uitvoeren en dus niet te laten liggen. Fijn om zo’n inspirerende dag te mogen meemaken en nog fijner is dat mij duidelijk is geworden dat we zeker op de goede weg zijn. Nu nog de puntjes op de “i” die ons bedrijf nog meer laat groeien. Want dat is wat je als ondernemer wilt doen, bezig zijn met je passie en je diensten verkopen waar je goed in bent. Bedankt Bart voor de inspirerende en vooral ook leuke dag.

Ben je geïnteresseerd in een seminar of wat Bart voor jou kan betekenen, kijk dan op: www.bartvandenbelt.nl Voor mij heeft deze dag bevestiging en ook een nieuwe mindset gebracht.

Margot Nollet
www.avvenire-coaching.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.