Even de boel de boel laten …

Even lekker de boel de boel laten….

Daar zijn we dan, eindelijk op de plek van bestemming waar we heel graag willen zijn, Ibiza.
De wind zoemt om ons heen, de zonnestralen branden op onze huid, het geluid van de golven geeft ons rust en deze prachtige omgeving brengt ons in de vakantie stemming.

We gaan proberen het leven waardoor we de afgelopen maanden zo door gevangen waren achter ons te laten. Een week geen verplichtingen, geen klok waar we op hoeven te kijken om op tijd te zijn geen vervelende berichten die ons van slag brengen, geen moeten maar alleen maar willen. Nu alleen maar zon zee een prachtige omgeving en rust.

We vragen ons af of dat ook echt kan, kun je door even te ontvluchten van het leven van alledag ook vluchten van hetgeen je overkomt of neem je dat constant met je mee, of ben je in staat om de knop om te draaien en te genieten van hetgeen je naar op zoek bent, rust.

Ikzelf denk dat het kan alles helemaal achter je laten, en genieten van het hier en nu, de fijne omgeving die zeker helpt om je zinnen te verzetten. Je lichaam dat je het afgelopen jaar in de steek heeft gelaten neem je mee en laat af en toe weten dat het niet in orde is, maar dat stoppen we even heel ver weg.

We laten ons dit niet afnemen., we genieten
en praten over de dingen van het leven, nemen een extra lekker drankje en gaan uit van het goede. Het kan dus, je zinnen verzetten door je af te sluiten en weer je schouders er onder te zetten Wij waaien lekker uit op het strand dat geeft ons vooral rust, ontspanning, gezelligheid, en maakt ons hoofd leeg, we genieten van al het moois om ons heen, de camera is stand-by, dat alles geeft ons weer positieve energie. Waardoor we straks we helemaal opgeladen naar huis kunnen terugkeren.

Maar vooralsnog gaan we eerst dit mooie eiland ontdekken en de boel de boel laten……

Wat geeft jou steeds weer energie de nodige energie?

Avvenire Coaching&Mediation

Margot Nollet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.