Oud maar ook Nieuw ….

Het is bijna zover, we knallen het jaar weer uit. Maar zoals elk jaar blikken we eerst nog even terug op het afgelopen jaar. Een jaar met een lach en een traan.

Heel veel mooie momenten hebben we beleefd. Een prachtige bruiloft die we mochten bijwonen van 2 mensen die elkaar oprecht het jawoord gaven om met elkaar het leven te delen in voor en tegenspoed. Een vriendin die wederom in het huwelijksbootje stapte omdat ze het geluk weer had gevonden en dit wilde bezegelen. Een prachtige reis die we hebben mogen maken naar het mooie eiland Ibiza. De vele blogs die we elke week weer plaatsten en de positieve reacties die we daar op kregen. De foto’s die we van elk seizoen hebben gemaakt. Twee keer over hebben we kunnen genieten van de idyllische plaatjes die de sneeuw in ons land achterliet. En ook de gezellige uurtjes die we hebben doorgebracht met familie en vrienden.

Maar qua gezondheid was het een bewogen jaar. Onderuit gaan en weer proberen op te staan, een ziekte die werd ontdekt en grote consequenties heeft voor nu en in de toekomst en ook niet meer uit ons leven zal gaan.

Helaas hebben we dit jaar ook veel afscheid moeten nemen van dierbare mensen om ons heen. En elke keer weer als we afscheid hadden genomen zeiden we “en nu is het genoeg geweest dit jaar komen we niet meer in het uitvaartcentrum”. Helaas onze wens werd niet gehoord, teveel mensen zijn ons ook daarna onverwachts ontvallen. Zo kijken we dus terug op dit bewogen jaar, wat ik al zei met een lach en een traan.
En nu kijken we weer met een onbevangen blik vooruit. We hebben mooie dingen in het vooruitzicht en dat geeft de mens weer moed. Gelukkig zullen we ook in 2018 meerdere malen getuige mogen zijn van mensen die hun liefde voor elkaar gaan bezegelen. Onze zomervakantie is al geboekt en we staan te trappelen om al onze plannen zowel zakelijk als privé ten uitvoer te brengen. Kom maar op 2018, wij hebben er zin en gaan proberen de goede voornemens het hele jaar vol te houden.
Voor iedereen een mooi en gezond 2018 en probeer al je dromen en wensen uit te laten komen……

Margot Nollet – Avvenire Coaching en Mediation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.