Honderd……

Vandaag schrijven we ons 100 ste blog. Voor mij best wel een bijzonder moment. Een aantal jaar geleden kreeg ik zomaar uit het niets de behoefte om dingen die ik meemaakte in het dagelijks leven, waarover ik las of met mensen over sprak om daar iets over te schrijven en te delen met andere in de vorm van een blog.

Inmiddels lezen veel mensen onze blogs en krijgen we regelmatig mooie reacties of vragen hierover. Zolang we inspiratie houden zullen we hiermee doorgaan en wie weet in de toekomst nog eens gaan bundelen en uitgeven. Ideeën zat hierover, maar zover is het nog niet. We delen de blogs nu nog via onze Website, LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. De foto’s die we erbij voegen zijn ook van eigen hand. Regelmatig gaan we op pad om mooie plaatjes te schieten welke we dan gebruiken .

Vele onderwerpen zijn al aan bod geweest en er zullen er nog vele volgen. Door ons werk als coach/stiefplancoach en mediator maken we natuurlijk ook de nodige dingen mee wat weer inspiratie kan geven voor een blog. Het dagelijkse leven en de dingen waar we als mens mee kunnen worstelen, wat ons laat groeien of van slag brengt is voor een ieder weer anders, maar vaak ook heel herkenbaar omdat iedereen zich kan herkennen in het blog. Soms treft het een ander maar ook vaak jezelf, een onderdeel van het leven uitgediept in een blog. Wanneer door het lezen van het blog mensen aan het denken worden gezet of als je terugkrijgt dat mensen iets uit het blog hebben gehaald wat hun geholpen heeft is voor mij het blog geslaagd.

Bloggen is gewoon leuk, je kunt dingen delen en als je daarop feedback krijgt kun je er ook nog over in gesprek. Wij gaan nog even door met bloggen en hopen dat jij als lezer een trouwe lezer van ons wilt worden door ons te volgen via een van onze social-media buttons te activeren onderaan onze blogs. Veel leesplezier en mocht je nog leuke onderwerpen weten waarover we kunnen bloggen laat het ons weten via de contactpagina op onze website of mail naar avvenire@live.nl

Margot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.