Vaderdag …….


Vaderdag voor een ieder waarschijnlijk heel gewoon en voor een ander misschien te commercieel.
Maar het is een speciale dag om extra aandacht te geven aan je vader.

Jouw vader, degene die er samen met je moeder voor heeft gezorgd dat je nu op deze aarde rondloopt. Misschien geef je er aandacht aan vandaag of misschien ook niet. Vaak kun je door omstandigheden het nu ook niet samen met je vader vieren. Hij kan al uit je leven zijn omdat hij overleden is, omdat jullie in strijd leven, dat je hem helemaal nooit gekend hebt of dat het contact door misschien een scheiding niet meer mogelijk is.

Ik ben helaas mijn vader op zeer jonge leeftijd verloren, maar ik ga hem zeker bezoeken vandaag. Samen met mijn broer en zus wandelen we naar zijn graf en zijn we toch nog even bij hem en krijgt hij de aandacht die hij zo verdient. Liever was ik ook vandaag met een cadeautje naar hem toe gegaan en gezellig onder het genot van een kopje koffie met gebak gesproken over de dingen van alledag en ik zou hebben genoten van hem die zo’n speciale plek in mijn leven heeft. Helaas het kan niet meer maar op deze manier ben ik wel weer even heel erg dicht bij hem vandaag door veel aan hem te denken, over hem te praten met mijn broers en zus en door zijn graf te bezoeken.
Vaderdag en speciale dag, niet alleen voor de vaders maar ook voor de kinderen die bij hun vader zijn of veel aan hem denken.

Fijne vaderdag allemaal….
Margot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.