Er is altijd tijd ….

Tijd kan soms vooruit en ook weer (een uur) terug. Tijd is niet te koop, niet te grijpen het vliegt voorbij. We hebben het er altijd over, maar we leven nu en allemaal in dezelfde kostbare tijd, het loopt met ons mee elke dag…

Hoe vaak horen we het anderen niet zeggen, daar heb ik geen tijd voor. Of zeggen we zelf, ik zou nog zoveel willen doen, maar er is gebrek aan tijd.
Er is altijd tijd, waar leg jij jouw prioritijd?? Oh nee prioriteit.. zelfs in prioriteit zit tijd alleen dan met ei.
Tijd kun je ergens voor maken, als je een half uur minder op je telefoon zit, of eerder opstaat, wat minder vaak belt of laat de tv of Netflix eens uit. Dan hou je tijd over voor datgene waarvan je zegt er geen tijd voor te hebben en vul je het dus op een andere manier in.

Tijd, we hebben naast ons werk de mogelijkheid om hem zelf in te vullen. Doe daarin de dingen die jij graag doet, dan leef je je leven zoals jij het fijn vindt. Zeg niet te gauw daar heb ik geen tijd voor, je kunt ook ergens tijd voor maken door er anders mee om te gaan. Tijd is ongrijpbaar, niet te maken maar wel extra te creëren voor hetgeen jij het graag aan wilt besteden…

Margot

Zicht Coaching I Mediation

2 reacties op “Er is altijd tijd ….”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.