Hou je dromen niet gevangen ….

Ik ben inmiddels op een leeftijd dat je je realiseert dat je nu leeft en dat het leven er morgen heel anders kan uitzien. Genoeg meegemaakt om me dat te realiseren.

Gelukkig zie ik ook steeds meer mensen om me heen die zeker hun droom naleven. Die hun veilige vaste baan opgeven en hun droom uit laten komen, kiezen voor de passie die al jaren in hun leeft, zich laten omscholen en een stap maken die al jaren in hun hoofd zat. 
Ook kom ik mensen tegen die hun droom naleven door daar te gaan leven, wat hun rust en ruimte geeft, de vrijheid nemen om te wonen in een omgeving zonder drukte, stress en daarvoor hun vertrouwde woonplaats en sociale netwerk achter hun laten.

We hebben allemaal dromen en laten ze nog teveel bestaan als iets wat we ooit gaan doen of ooit gaan aanschaffen. Als het kan doe het, als je niet je leven leeft wat je echt graag zou willen word je er ook niet gelukkiger van. 

We hebben zeker niet alles in de hand, maar het geluk een beetje sturen door te doen wat bij je past, waar je warm van wordt of waar je jaren al van droomt is dichterbij dan je denkt, als je er gewoon voor gaat.

Later, later is allang begonnen, dus pluk de dag en droom niet alleen maar realiseer!

Margot Zicht Coaching | Mediation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.